Polkupyörän huolto ja muut huolto- ja varaosapalvelumme Kuhmossa

Ota yhteyttä

Etsitkö tarvikkeita ja huoltopalveluita polkupyörälle, moottorisahalle tai ruohonleikkurille Kuhmon alueella? Tule käymään Kuhmon keskustassa sijaitsevaan Kuhmon Pyörä ja Pienkone -myymälään. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia laitteita ja tarvikkeita pihan ja puutarhan hoitoon, metsätöihin sekä harrastuksiin, kuten pyöräilyyn tai veneilyyn. Edustamme markkinoiden parhaimpia merkkejä, kuten Stihliä, Husqvarnaa, Helkamaa ja Suzukia. 


Saat meiltä huollon, varaosat ja tarvikkeet kaikkiin myymiimme merkkeihin. Erilaiset pienkoneet huollamme itse ja teemme huoltoon liittyvät päätökset paikan päällä myymälässämme. Tämän lisäksi myymme asiakkaiden itse tekemää huoltoa auttavia tarvikkeita ja varaosia sekä annamme neuvontaa laitteiden turvalliseen käyttöön. 


Suosittelemme säännöllistä huoltoa kaikille koneille, sillä se pidentää niiden käyttöikää ja mahdollistaa sen, että tuotteet toimivat niin kuin niiden pitääkin. Koneet kannattaa myös tarkistaa ennen käyttöön ottoa, varsinkin, jos ne ovat olleet käyttämättöminä pitemmän aikaa. Näistä ja muista asioista annamme mielellämme lisää neuvontaa myymälässämme. Tervetuloa käymään Kuhmon Pyörässä ja Pienkoneessa osoitteessa Kainuuntie 95, Kuhmo. Olemme auki arkisin klo 08:00–17:00 ja lauantaisin klo 09:00–13:00. Tervetuloa!

Pienkoneiden ja laitteiden huolto

Kun etsit luotettavaa takuuhuollon tarjoavaa myymälää Kuhmon alueella, tule Kuhmon Pyörään ja Pienkoneeseen. Löydät valikoimistamme erilaiset pienkoneet ja laitteet pihan ja puutarhan hoitoon sekä metsätöihin. Huollamme kaikki myymämme merkit sekä muita merkkejä, mm. moottorikelkat, moottori- ja raivaussahat sekä ruohonleikkurit.

Varaosat

Myymälästämme löydät laajan valikoiman erilaisia varaosia pienkoneisiin, moottorikelkkoihin, veneisiin, polkupyöriin jne. Edustamme monia huippumerkkejä ja opastamme sinua mielellämme oikeiden varaosien löytämisessä. Mikäli olet etsimässä jotain tiettyä varaosaa, ota yhteyttä etukäteen myymälämme, niin varmistamme tuotteen saatavuuden sinulle.

Polkupyörän huolto

Polkupyörä on pitkäaikainen kulkuvälinen oikein huollettuna, ja Kuhmon Pyörästä ja Pienkoneesta saat kaiken tarvittavan pyöräilyyn ja polkupyörän huoltamiseen. Edustamme Helkama-merkkiä, minkä lisäksi myymme tarvikkeita muihin pyörämerkkeihin.