Raivaussaha ja muut käytetyt laitteet Kuhmossa

Ota yhteyttä

Kuhmon Pyörä ja Pienkone tarjoaa laajan valikoiman käytettyjä laitteita ja koneita piha-, puutarha- ja metsätöihin. Löydät myymälästämme mm. raivaussahat, muut sahat, ruohonleikkurit, akkutuotteet, muut pienkoneet sekä näihin kuuluvat tarvikkeet ja varaosat. Meillä on myös kattava valikoima muita tuotteita, mm. polkupyöriä, veneitä ja perämoottoreita. 


Tarkistamme ja huollamme kaikki tuotteemme ennen myyntiin laittamista ja tarjoamme tuotteillemme huoltotakuun. Saat meiltä myös tarvittaessa opastuksen laitteiden käyttöön. Mikäli olet kiinnostunut vaihtokoneista, tarjoamme ne sinulle myymälästämme käsin. Teemme päätökset takuusta ja korjauksista myymälässämme paikan päällä: aukioloaikamme ovat maanantaista perjantaihin klo 08:00–17:00 sekä lauantaisin klo 09:00–13:00. Tervetuloa!

Käytetyt koneet:

Päivittyy pian!

Pihan hoito kesällä

Kesän koittaessa piha tarvitsee kunnostusta talven jäljiltä, ja Kuhmon Pyörä ja Pienkone tarjoaa tarvittavat laitteet ja välineet puutarhan ja pihan hoitoon. Käytettyjen tuotteiden valikoimistamme löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita, mm. ruohonleikkureita sekä erilaisia akkutuotteita, kuten akkusahoja, akkutrimmereitä sekä akkupuhaltimia. Tilanteen mukaan voit löytää meiltä myös pensasleikkureita, polttomoottoripuhaltimia, jyrsimiä ja robottiruohonleikkureita. 


Olemme tarkistaneet ja huoltaneet kaikki valikoimiimme ottamamme käytetyt tuotteet, minkä lisäksi annamme niille huoltotakuun. Kysy saatavilla olevista käytetyistä pihan ja puutarhan hoitokoneista lisää myymälässämme!

Metsuritarvikkeet

Oletko aloittamassa metsätöitä ja etsit hyvää raivaussahaa tai akkusahaa? Oletko kiinnostunut nimenomaan käytetyistä metsätyökoneista ja tarvikkeista? 


Kuhmon Pyörällä ja Pienkoneella on kattava valikoima laadukkaita käytettyjä pienkoneita metsätöihin sekä erilaisia metsuritarvikkeita. Meiltä saat ostettua hyvän koneen myös käytettynä, sillä takaamme kaikkien myymiemme tuotteiden toimintakunnon ja tarjoamme niille huoltotakuun. Kysy lisää myymälästämme!

Talvituotteet

Talvi tuo tullessaan lumen, ja Kuhmon Pyörä ja Pienkone tarjoaa laadukkaat talvituotteet myös käytettyinä. Myymme mm. tarkistettuja ja huollettuja lumilinkoja ja moottorikelkkatarvikkeita. Meiltä löydät myös paljon varaosia laitteisiin. Kysy lisää tuotteiden saatavuudesta myymälästämme!