Ruohonleikkuri ja muut pihakoneet Kuhmossa

Ota yhteyttä

Myymämme ruohonleikkurit ja muut pienkoneet edustavat markkinoiden laadukkaimpia ja tunnetuimpia tuotemerkkejä. Kuhmon Pyörästä ja Pienkoneesta löydät pihan ja puutarhan pienkoneet, kuten ruohonleikkurit, akkupuhaltimet ja pensasleikkurit. Tarjoamme lisäksi mm. metsäkoneita ja tarvikkeita, lumilinkoja, polkupyöriä ja pyöräilytarvikkeita, perämoottoreita, veneitä ja veneilytarvikkeita, mopoja sekä moottorikelkan osia. Laitamme tuotteet käyttökuntoon ja annamme tarvittavan opastuksen. 


Kattavan valikoiman ja ammattitaitoisen palvelun ohella pidämme huolen siitä, että hintamme pysyvät kilpailukykyisinä. Voit siis huoletta tulla tarvikeostoksille luoksemme! Uusien tuotteiden myynnin lisäksi ostamme käytettyjä koneita. Ostaessamme sinulta käytetyt koneet saat meiltä vaihtokoneet. Tarjoamme lisäksi kattavat huoltopalvelut asiakkaillemme ja huollamme itse mm. erilaiset pienkoneet. Teemme takuupäätökset ja -korjaukset paikan päällä myymälässämme ja tarjoamme huoltamillemme vaihtokoneille toimintatakuun. 


Voit kysyä lisää tuotteistamme ja palveluistamme myymälässämme, ja pääset alla lukemaan lisää edustamistamme tuotemerkeistä.

Stihl

Stihl tarjoaa laadukkaita piha- ja metsäkoneita, kuten ammattilaistasoiset raivaussahat ja moottorisahat. Valikoimiin kuuluvat myös robottiruohonleikkurit ja erilaiset akkutuotteet.

Lue lisää Stihl-tuotteista
Husqvarna-robottiruohonleikkuri

Husqvarna

Husqvarnan tuotteet tarjoavat mainion avun metsä- ja puutarhatöihin. Merkin valikoimista löydät mm. erilaiset moottorisahat, ruohonleikkurit, trimmerit ja akkutuotteet.

Lue lisää Husqvarna-tuotteista
Helkama-pyörä

Helkama

Helkama on laadukas suomalainen polkupyörämerkki, jonka valikoimiin kuuluvat mm. sähköpyörät, jopot sekä pyörät harrastus- ja ammattilaisajoon.

Lue lisää Helkama-tuotteista
Suzuku-kumivene

Suzuki

Suzukilta löydät laatutuotteet autoiluun, veneilyyn ja mopoiluun. Myymälämme valikoimiin kuuluvat Suzukilta mm. perämoottorit.

Tohatsu-perämoottori

Tohatsu

Tohatsu tarjoaa japanilaista laatua perämoottoreihin.

Duellin moottorikelkka.

Duell

Duell on laatumerkki mopoiluun, moottorikelkkailuun ja veneilyyn. Tuotevalikoimiin kuuluu myös runsaasti erilaisia tarvikkeita ja varaosia.

Lue lisää Duell-tuotteista
Suomi-soutuvene

Suomi-veneet

Suomi-veneet tarjoaa kotimaista laatua veneilyyn.

Peugeot-mopo

Elfving

Elfving on kotimainen yritys, joka tarjoaa mm. skoottereita ja mopoja.

Teo Lehtimäki Oy:n moottorikelkkoja.

Teo Lehtimäki Oy

Teo Lehtimäki Oy on kotimainen yritys, jonka päätoimialana on moottorikelkkojen varaosien tukkumyynti.